Mixul de condimente al lui Melvyn

Mixul de condimente al lui Melvyn
Amestecul de condimente al lui Melvyn ar putea fi doar marinada pe care o căutați. Pentru 2 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 27 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă servește 5. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați condimentele creole, încercați să construiți o masă, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Amestec De Condimente Sazon De Casă, Amestec De Condimente De Fermă De Casă (Fără Lactate + Paleo), și Amestec De Tort Alb De Casă.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună toate ingredientele. A se păstra într-un recipient etanș.Notă: doar în scopuri de testare, am folosit condimentul creol original al lui Tony Chachere și condimentul grecesc All Purpose al lui Cavender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
Condimente GreceștiCondimente Grecești
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista