Mini Pâini Franceze
Mini pâini franceze ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 37 de cenți pe porție. O porție conține 316 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, unt, sare de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca o farfurie foarte accesibilă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Pâini Franceze, Mini Pâini De Carne, și Mini Pâini De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, dizolvați drojdia în apă.
Adăugați zahăr, condimente, brânzeturi și 2 căni de făină; bateți până se omogenizează
Adăugați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale. Întoarceți-vă pe o suprafață înmuiată; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Se pune într-un castron uns, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră. Puneți aluatul în jos; împărțiți în jumătate.
Rotiți fiecare jumătate într-un 15-in. x 10-în. dreptunghi.
Rulați din partea lungă; sigilați bine.
Tăiați fiecare în trei 5-in. pâini; se termină sigiliul.
Așezați cusătura cu fața în jos pe o foaie de copt unsă.
Periați pâinile cu apă. Acoperiți cu folie de plastic acoperită cu spray de gătit; lăsați să crească până aproape dublat, aproximativ 30 de minute cu un cuțit foarte ascuțit, faceți trei tăieturi diagonale superficiale deasupra.
Coaceți la 400 de minute timp de 15-20 de minute sau până la aur.
Scoateți din tigaie; se răcește pe un suport de sârmă