Miere - salata bucătarului Dijon este o fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție conține 359 calorii, 17g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sos de miere Dijon, roșii de struguri, șuncă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma nucile de caju prăjite, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Pâine Huggy Buggy ca desert. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. în general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 47%. Rețete similare includ Miere-salata bucătarului Dijon, Salată de miere Dijon cu creveți, și Salată De Spanac Cu Miere Dijon.
Instrucțiuni
1
Așezați verdeața pe un platou mare; stropiți cu pansament. Aranjați șuncă, brânză, fasole, castraveți și roșii în model de dungi peste verdeață.