Miere de ovăz prăjită și bare de fructe
Miere prăjită ovăz și fructe baruri este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 15 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 275 calorii. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați migdale, nucă de cocos, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ afine bananan ovăz baruri, Afine Zucchini Ovăz Baruri, și batoane de ovăz cu migdale de căpșuni (GF, vegan).
Instrucțiuni
Combinați ovăzul, semințele de susan și migdalele într - o tigaie cu margini de 10 pe 15 inci.
Coaceți într-un cuptor de 350, amestecând ocazional, până când nucile încep să se rumenească, aproximativ 20 de minute (aproximativ 15 minute într-un cuptor cu convecție de 325).
Într - o tigaie de 4 până la 5 litri la foc mic, topiți 3/4 cană de unt.
Se ia de pe foc și se adaugă miere, zahăr brun și nucșoară; se amestecă până se amestecă. Se amestecă amestecul de ovăz, caise, stafide și nucă de cocos.
Unt și făină tigaia de 10 pe 15 inci. Răzuiți amestecul de ovăz în tigaie; apăsați ferm într-un strat uniform.
Coaceți într-un cuptor de 350 până se rumenesc uniform și se rumenesc în centru, 20 până la 25 de minute (10 până la 15 minute într-un cuptor cu convecție de 325).
Se răcește pe un raft 20 de minute.
Tăiați în bare de 2 pe 5 inci. Când se răcește, ridicați din tigaie cu spatula largă.