Miere de ovăz prăjită și bare de fructe

Miere de ovăz prăjită și bare de fructe
Miere prăjită ovăz și fructe baruri este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 15 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 275 calorii. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați migdale, nucă de cocos, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ afine bananan ovăz baruri, Afine Zucchini Ovăz Baruri, și batoane de ovăz cu migdale de căpșuni (GF, vegan).

Instrucțiuni

1
Combinați ovăzul, semințele de susan și migdalele într - o tigaie cu margini de 10 pe 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
(23)(23)
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
2
Coaceți într-un cuptor de 350, amestecând ocazional, până când nucile încep să se rumenească, aproximativ 20 de minute (aproximativ 15 minute într-un cuptor cu convecție de 325).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Într - o tigaie de 4 până la 5 litri la foc mic, topiți 3/4 cană de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
4
Se ia de pe foc și se adaugă miere, zahăr brun și nucșoară; se amestecă până se amestecă. Se amestecă amestecul de ovăz, caise, stafide și nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară Suplimentară, OpționalNucșoară Suplimentară, Opțional
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
5
Unt și făină tigaia de 10 pe 15 inci. Răzuiți amestecul de ovăz în tigaie; apăsați ferm într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
6
Coaceți într-un cuptor de 350 până se rumenesc uniform și se rumenesc în centru, 20 până la 25 de minute (10 până la 15 minute într-un cuptor cu convecție de 325).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Se răcește pe un raft 20 de minute.
8
Tăiați în bare de 2 pe 5 inci. Când se răcește, ridicați din tigaie cu spatula largă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate3
Revista