Midiile în sos de vin alb ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 368 calorii, 28G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 2. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 395 ar spune că a ajuns la fața locului. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți pătrunjel, vin, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, care este super. Încercați Midii în sos de vin alb, Midii în sos de vin alb, și Midii în sos de vin alb pentru rețete similare.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.