Midii în sos de roșii

Midii în sos de roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați midii în sos de roșii. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 56G de grăsime, și un total de 690 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 2,32 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați unt, ceapă, roșii Rome și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ghee ai putea urma acest curs principal cu Budincă de orez cu fistic, stafide și șofran ca desert. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Midii cu sos de muștar, Midii în sos de marinar, și Midii în sos roșu picant.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista