Nevoie de o lactate gratuit și pescatarian hor d ' oeuvre? Midiile coapte în stil japonez ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 326 calorii, 4G de proteine, și 32g de grăsime. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați wasabi, suc de lămâie, ulei de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tahong la cuptor (midii la cuptor cu Topping de Mayo-Chili), Cutie bento în stil japonez, și Curry În Stil Japonez.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Johnson Carneros Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.