Mere Caramel
Merele de Caramel necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 561 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Halloween. Un amestec de lapte condensat, zahăr brun, sirop de arțar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cum se fac mere Caramel}plăcintă cu mere mere Caramel, Mere Caramel, și Mere Caramel.
Instrucțiuni
Echipament Special: 12 bastoane de lemn
Combinați toate ingredientele împreună, cu excepția merelor, într-o cratiță mare și amestecați cu o lingură de lemn la foc mediu până când tot zahărul s-a dizolvat și nu este pietros. Folosiți o perie umedă de patiserie pentru a șterge părțile laterale ale tigaiei pentru a dizolva orice cristale de zahăr care se pot forma.
Fixați un termometru cu bomboane pe partea laterală a tigaiei și aduceți amestecul de zahăr la fierbere rulantă la foc mediu și gătiți până când termometrul citește 236 grade F.
Se toarnă într-un vas din oțel inoxidabil și se lasă să se răcească la 200 de grade F.
În timp ce siropul se răcește, împingeți un băț de lemn în fiecare măr de sus prin miez. Bastonul ar trebui să fie suficient de adânc, astfel încât să nu cadă atunci când înmuiați mărul în caramel.
Aliniați o foaie de prăjituri cu un covor de copt din silicon sau hârtie cerată.
Scufundați fiecare măr în caramelul de 200 de grade F, urmărind cu atenție, pentru a nu vă scufunda degetele în caramel.
Îndepărtați excesul de caramel întorcând merele peste vasul de caramel și apoi transferați pe foaia de fursecuri. Repetați cu merele rămase.
Se răcește timp de 15 minute, apoi se scoate din covorul de siliciu sau din hârtia cerată.
Transferați pe un platou de servire și serviți.