Mere Caramel

Mere Caramel
Merele de Caramel necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 561 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Halloween. Un amestec de lapte condensat, zahăr brun, sirop de arțar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cum se fac mere Caramel}plăcintă cu mere mere Caramel, Mere Caramel, și Mere Caramel.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: 12 bastoane de lemn
2
Combinați toate ingredientele împreună, cu excepția merelor, într-o cratiță mare și amestecați cu o lingură de lemn la foc mediu până când tot zahărul s-a dizolvat și nu este pietros. Folosiți o perie umedă de patiserie pentru a șterge părțile laterale ale tigaiei pentru a dizolva orice cristale de zahăr care se pot forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Fixați un termometru cu bomboane pe partea laterală a tigaiei și aduceți amestecul de zahăr la fierbere rulantă la foc mediu și gătiți până când termometrul citește 236 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se toarnă într-un vas din oțel inoxidabil și se lasă să se răcească la 200 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
5
În timp ce siropul se răcește, împingeți un băț de lemn în fiecare măr de sus prin miez. Bastonul ar trebui să fie suficient de adânc, astfel încât să nu cadă atunci când înmuiați mărul în caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
6
Aliniați o foaie de prăjituri cu un covor de copt din silicon sau hârtie cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
7
Scufundați fiecare măr în caramelul de 200 de grade F, urmărind cu atenție, pentru a nu vă scufunda degetele în caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
8
Îndepărtați excesul de caramel întorcând merele peste vasul de caramel și apoi transferați pe foaia de fursecuri. Repetați cu merele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
9
Se răcește timp de 15 minute, apoi se scoate din covorul de siliciu sau din hârtia cerată.
10
Transferați pe un platou de servire și serviți.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHalloween
Revista