Melasă-Friptură Balsamică Kabobs Cu Roșii Verzi

Melasă-Friptură Balsamică Kabobs Cu Roșii Verzi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați melasă-friptură balsamică cu roșii verzi. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 309 calorii. Pentru $2.9 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, roșii, melasă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma piersicile, puteți urma acest fel principal cu Ușor Ca Piersicile De Plăcintă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Melasă-balsamică de porc cu roșii verzi și prune, Cafea și Chipotle-frecat friptură Kabobs cu Stout melasă Pan sos, și Balsamic Rozmarin Friptură Kabobs pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați frigarui de lemn în apă pentru a acoperi 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din LemnFrigarui Din Lemn
2
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare). Filetați friptura și următoarele 3 ingrediente alternativ pe frigarui, lăsând un spațiu de 1/4 inch între bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Presărați kabobs cu sare și piper condimentate. Se amestecă melasa și oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MelasăMelasă
OțetOțet
4
Grătare de grătar, acoperite cu capac de grătar, 4 minute pe fiecare parte. Ungeți cu jumătate de amestec de melasă și grătiți 2 minute. Întoarceți, ungeți cu jumătatea rămasă din amestecul de melasă și grătiți încă 2 minute sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MelasăMelasă
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Darioush Signature Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 69 de dolari.
Darioush Signature Merlot
Darioush Signature Merlot
Sezonul de creștere moderat din 2008 a produs cantități mici de Merlot matur, foarte concentrat. Vinul rezultat oferă un profil de fructe întunecate dense, expresive-zmeură neagră, cireșe și smochine uscate susținute de un miez strâns de cacao întunecată, lemn dulce și cola. Taninurile dulci și suculente adaugă complexitate texturală, în timp ce un finisaj frumos și lung dezvăluie note de rozmarin, scorțișoară și cracker graham. Amestec: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
DificultateMediu
Gata În38 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Revista