Melasa-Cotlete de porc glazurate

Melasa-Cotlete de porc glazurate
Cotlete de porc glazurate cu melasă este un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 491 g de proteine, 89 g de grăsimi și un total de 2967 de calorii. Pentru 24,61 USD per porție, această rețetă acoperă 58% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați sos worcestershire, melasă, cotlete de porc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 59%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum cotlete de porc cu oțet de cidru și melasă, cotlete de porc cu melasă de portocale și cotlete de porc cu melasă și muștar.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați melasa, sosul Worcestershire și zahărul brun. Rezervați 3 linguri de sos pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
3/4 Lingurita Melasa3/4 Lingurita Melasa
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Prăjiți carnea de porc, acoperită, la foc mediu sau coaceți 4 inch de la căldură 4-5 minute pe fiecare parte sau până când un termometru arată 145°, ungeți cu sosul rămas în ultimele 3 minute de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
4
Se serveste cu sosul rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegeri excelente pentru cotlete de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, rieslingul uscat completează adaosuri dulci precum muștarul cu miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Taittinger Brut La Francaise. Recenzătorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Taittinger Brut La Francaise
Taittinger Brut La Francaise
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate99
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista