Mazăre și morcovi salată de primăvară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de primăvară cu mazăre și morcovi. Această rețetă servește 6. O porție conține 261 calorii, 17g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți șalotă, sare și piper, până la 3 fripturi de șuncă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este perfect pentru Primăvară. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este minunat. Încercați Pui de primăvară cu morcovi și mazăre, Salată de primăvară de sparanghel, rampe, mazăre și mazăre, cu ou fiert și vinetă cu coajă de lămâie, și Salată de primăvară cu morcovi pentru copii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați verdele și busuiocul pe un platou. Sus cu aranjament de morcovi și mazăre mărunțite.
Combinați șalotele și oțetul și lăsați să stea 5 până la 10 minute.
Bateți în ulei de măsline extravirgin pentru a combina.
Stropiți pansamentul uniform peste salată și condimentați cu sare și piper.
Se servește cu fripturi de șuncă.
Încălziți o tigaie mare, cu ulei de măsline.
Adăugați fripturile de șuncă și încălziți, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.