Martini De Șerbet Portocaliu

Martini De Șerbet Portocaliu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Orange Sherbet Martini. Pentru $ 4.28 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 358 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă servește 2. Un amestec de portocale, lichior de portocale, șerbet de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Creepy Eyeball Martini (Litchi Matchan și Martini portocalii de sânge), Șerbet Portocaliu, și Șerbet Portocaliu.

Instrucțiuni

1
Într-un agitator de cocktail umplut cu gheață, adăugați vodca, lichiorul de portocale, sucul de portocale și sucul de lămâie. Acoperiți și agitați puternic. Puneți o linguriță de șerbet portocaliu în fiecare pahar de martini răcit. Strecurați amestecul de vodcă în paharele de martini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
șerbet Portocaliușerbet Portocaliu
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
2
Încingeți fiecare pahar cu 2 felii de portocale și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții2
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista