Marinarul Antic

Marinarul Antic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Marinarul antic. Această rețetă servește 1. O porție conține 200 de calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de garnitură: pană de tei, suc de grapefruit, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Orez Mariner, Vechi Plăcerile Negrese, și Salată De Cereale Antice.

Instrucțiuni

1
Umpleți un pahar dublu de modă veche cu gheață zdrobită, apoi adăugați ambele romuri, var, suc de grapefruit, sirop simplu și dram de ienibahar. Se amestecă ușor, apoi se ornează cu o pană de tei și crenguță de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Uncii Suc De Grepfrut Rubin2 Uncii Suc De Grepfrut Rubin
Elixir GElixir G
1 Lingură Ierburi Verzi Proaspete Tocate, Cum Ar Fi Pătrunjel, Mărar și/sau Arpagic1 Lingură Ierburi Verzi Proaspete Tocate, Cum Ar Fi Pătrunjel, Mărar și/sau Arpagic
Pană De VarPană De Var
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateUșor
Gata În2 m.
Porții1
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista