Marinada simplă de friptură a tatălui

Marinada simplă de friptură a tatălui
Sosul simplu de friptură al tatălui ar putea fi doar marinada pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 219 calorii. Această rețetă servește 5 și costă 45 de cenți pe porție. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți usturoi, vin, sos worcestershire și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Marinată cu carne de friptură și bere-bucurați-vă de o friptură steakhouse acasă, Marinadă simplă și frecați pentru pește, și Găini Cornish Cu Marinată Simplă.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună uleiul vegetal, sosul de soia, vinul roșu, sosul Worcestershire și usturoiul într-un castron și turnați într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Ulei VegetalUlei Vegetal
Sos De SoiaSos De Soia
Vin RoșuVin Roșu
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
BatetiBateti
BolBol
2
Pentru a folosi marinada, așezați carnea în pungă, acoperiți cu marinada, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Marinați la frigider 8 ore până peste noapte. Aruncați marinada după ce a fost folosită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CarneCarne
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții5
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista