Margarita De Pere De Cactus Congelat

Margarita De Pere De Cactus Congelat
Congelate Cactus pere Margarita ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 6,53 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 257 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de sare grosieră, lichior, tequila și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor foarte rău (dar încă fixabil) spoonacular de 7%. Încercați Margarita Cactus Albastru, Jeleu De Ton ( Fructe De Cactus ) , și Nopalitos con Huevos (ouă amestecate cu Cactus de pere) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați tequila, lichiorul cu aromă de portocale, siropul de pere de cactus, sucul de lămâie și gheața într-un blender și amestecați până la neted și spumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prickly PearPrickly Pear
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
3/4 Cană Iaurt Portocale3/4 Cană Iaurt Portocale
TequilaTequila
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Serviți în sticlă de roci și garnisiți cu var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
4
Cactus Pear a. k.a Prickly Pear: pulpa acestor fructe de cactus este un roșu strălucitor sau, ocazional, un verde gălbui și are un gust cam ca pepene verde udat. Bucătarii exploatează culoarea adăugând felii de pulpă în salatele de fructe sau purificând-o și strecurând semințele. Sunt destul de populare în țările hispanice și în jurul Mediteranei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Pepene VerdePepene Verde
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Revista