Manicotti De Spanac Înainte
Manicotti de spanac Make-Ahead necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru 1,87 USD pe porție, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 359 calorii, 23g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Mergeți la magazin și ridicați spanac, pătrunjel, pudră de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Manicotti De Spanac Înainte, Manicotti De Spanac Înainte, și Manicotti De Spanac Înainte sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați ricotta, spanacul, 1 cană mozzarella, 1/4 cană parmezan, ou, pătrunjel, ceapă pudră, piper și usturoi pudră.
Combinați sosul de spaghete și apa; întindeți 1 cană de sos într-un vas de 13 inchi. x 9 inch. vas de copt.
Umpleți manicotti nefierte cu amestec de spanac;aranjați peste sos.
Se toarnă sosul rămas peste manicotti.
Se presară cu mozzarella rămasă și parmezan. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere.
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 40-50 de minute sau până se încălzește.