Madeleine De Pâine De Porumb

Madeleine De Pâine De Porumb
Cornbread Madeleines ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 24 calorii. Această rețetă servește 120. Pentru 3 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 14 minute. Dacă aveți unt, zară, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Madeleine De Pâine De Porumb, Madeleine De Pâine De Porumb, și Madeleine de pâine de porumb cu praz și nuci pecan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți împreună amestecul de făină de porumb, făina și zahărul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Făină De PorumbAmestec De Făină De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați zară, unt topit și ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
UntUnt
OuăOuă
4
Bateți împreună doar până se amestecă. Puneți aluatul în tigăi madeleine strălucitoare ușor unse, umplând trei sferturi pline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MadeleineMadeleine
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Coaceți, în loturi, 16 până la 18 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți imediat din tigăi.
7
Se servește fierbinte sau se răcește complet pe rafturi de sârmă (aproximativ 20 de minute) și se congelează în pungi de congelator din plastic cu fermoar până la 1 lună. Pentru a servi, aranjați cantitatea dorită de Madeleine pe o foaie de copt și coaceți la 350 timp de 5 până la 6 minute sau până când se încălzește bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
8
ÎNCERCAȚI ACESTE RĂSUCIRI
9
Portocaliu-rozmarin: pregătiți rețeta conform instrucțiunilor, adăugând 2 linguri. coaja de portocala si 1 1/2 lingura. rozmarin proaspăt tocat mărunt pentru a usca ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
PortocaliuPortocaliu
10
Lemon-cimbru: pregătiți rețeta conform instrucțiunilor, adăugând 1 lingură. coaja de lămâie și 1 lingură. cimbru proaspăt tocat mărunt pentru a usca ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
LămâieLămâie
11
Cheddar alb picant: reduceți zahărul la 2 lingurițe. Pregătiți rețeta conform instrucțiunilor, adăugând 3/4 cană de brânză Cheddar albă mărunțită fin și 1/4 linguriță. ardei roșu măcinat pentru a usca ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar AlbăBrânză Cheddar Albă
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
ZahărZahăr

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Regele Frosch Riesling Auslese all natural German cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană
Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană
DificultateExpert
Gata În1 h, 14 m.
Porții120
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista