Macarons Cu Fulgi Înghețați
Macarons cu fulgi înghețați este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 89 calorii. Această rețetă servește 22. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1516 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de făină/făină de migdale, albușuri de ou, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Biscuiți Cu Fulgi Înghețați, Fulgi Înghețați Biscuiți Cu Ciocolată Albă, și Biscuiți Cu Fulgi De Secară.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 280 de grade F. și tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament. Cântărește-ți albușurile de ou, făina de migdale, zahărul pudră, zahărul granulat și cerealele măcinate cu fulgi înghețați pe mâncare scale.In un mixer stand cu atașamentul Tel adauga ta cântărit afară albușuri de ou, și zahăr bate la viteza medie. Bateți pe mediu-înalt până se formează vârfuri rigide. Durează aproape 5 minute. A se vedea imagini pentru efecte vizuale. Puneți deoparte câteva minute.
Așezați zahărul pudră, făina de migdale și fulgii înghețați într-un bol mare de amestecare. Se amestecă pentru a combina.
Se pune într-o sită sau sită fină și se cerne până când toate ingredientele uscate au trecut. Îndoiți ușor albușurile la ingredientele uscate, amestecând doar până când sunt combinate. Vezi imagini pentru vizuale
Așezați aluatul într-o pungă mare de patiserie cu un vârf rotund mare atașat. Țevi rotunde, la aproximativ 1/2 inch distanță pe o foaie de copt căptușită cu pergament. Dați un robinet bun sau două din tigaie pentru a îndepărta bulele.
Coaceți macarons timp de 22-25 de minute. Veți vedea o coajă deasupra cu" picioare " în jurul marginilor.
Lăsați să se răcească complet înainte de a scoate. Odată răcit, luați o spatulă offset pentru a slăbi din pergament. Asociați macaroanele apropiate ca mărime unul de celălalt pentru a vă pregăti filling.To pregătiți crema de unt, bateți untul înmuiat și zahărul pudră până când sunt cremoase și netede.
Adăugați miere și 1/4 cană fulgi înghețați zdrobiți la glazură, bătând până se combină.
Așezați crema de unt într-o pungă de patiserie medie, cu un vârf rotund mare atașat și pipeți o păpușă de glazură în centrul unui macaron și acoperiți cu un al doilea macaron.
Serviți temperatura camerei. Păstrați macaroanele rămase la frigider.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Willamette Valley podgorii întreg Cluster ros. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.