Macaroane cu nucă de cocos Harveys

Macaroane cu nucă de cocos Harveys
Rețeta Harveys Coconut Macaroons poate fi făcută în aproximativ 30 de minute . Acest desert are 247 de calorii , 5 g de proteine și 14 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 24. Pentru 94 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate și lacto ovo vegetariană . Un amestec de pastă de migdale, zahăr, nucă de cocos și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 30% . Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt macaroane cu nucă de cocos , macaroane cu nucă de cocos și macaroane cu nucă de cocos .

Instrucțiuni

1
Intr-un robot de bucatarie sau blender, proceseaza nuca de cocos pana se toaca marunt; pus deoparte. Într-un castron, bate pasta de migdale până se sfărâmă. Se adauga treptat faina, zaharul si nuca de cocos; amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați ouăle, pe rând; bate pana se omogenizeaza. Se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
3
Pune aluatul într-o pungă de patiserie cu vârf mare stea; se pune pe foi de copt acoperite cu hârtie de copt sau folie. Deasupra cu cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
4
Coaceți la 350° timp de 15-20 de minute sau până când se rumenesc. Se răcește 5 minute înainte de a fi scos pe rafturi.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti

Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Macaroons cu nucă de cocos. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții24
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista