Limonadă Din Tennessee

Limonadă Din Tennessee
Dacă doriți să adăugați mai multe Sudul rețete pentru cutia de rețete, Tennessee Lemonade ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 339 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 176 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca o băutură prietenoasă cu bugetul. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Această rețetă de la Foodnetwork necesită gentleman jack bourbon, sifon club, sirop simplu și lămâie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Limonadă Din Tennessee, Pâine De Carne Din Tennessee, și Pâine De Carne Din Tennessee.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o tigaie mică de sos la foc mare, combinați zahărul și apa și aduceți la fierbere. Opriți focul și răciți. Într-un pahar de amestecare, amestecați lămâia, adăugați bourbon, sirop simplu, gheață și triplu sec. Se agită și se toarnă într-un pahar Collins, terminat cu un strop de sifon deasupra. Strângeți o felie de lămâie deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
(recomandat: 100% Agave)(recomandat: 100% Agave)
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Când am făcut acest lucru în robotul de bucătărie, a fost greu să aducem covrigii de aluat la forma potrivită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Bucăți De 3/8-inchTăiat în Bucăți De 3/8-inch
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu tariful la grătar. Bollig-Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Bollig-Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese
Bollig-Lehnert Piesporter Goldtroopfchen Riesling Spatlese
Piesporter-Goldtr Cpfchen este una dintre cele mai cunoscute podgorii individuale (Einzellagen) din regiunea Mosel din Germania. Această podgorie este formată din pante abrupte, orientate spre sud, aranjate într-o formă dramatică asemănătoare unui amfiteatru pentru o expunere și un aspect ideal, râul reflectând soarele mult dorit direct la viță de vie. Rieslings excelente sunt de obicei încălzite de soare și coapte, cu mineralitate pronunțată de ardezie și aciditate echilibrată. Coapte, pline de arome de fructe tropicale de ananas, mango și guava, cu accente de patiserie. Oferă un finisaj luminos de kiwi și tei, arătând o notă de mușețel și smântână. Un Riesling suculent.O potrivire perfectă pentru mâncăruri puternice condimentate indiene și asiatice. De asemenea, fantastic cu un picior de rață condimentat, feluri de mâncare cu sosuri acide, legume prăjite și brânzeturi moi.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista