Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați carnea de vită cu bere la grătar gătită lent. Această rețetă servește 16 și costă 1,62 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 229 calorii. Mergeți la magazin și ridicați apă, bere, sos worcestershire și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 125 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca o băutură la un preț rezonabil. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 78%. Rețete similare includ Carne De Vită La Grătar Gătită Lent, Carne De Vită La Grătar Gătită Lent, și Cuptor lent de vită gătit în bere.
Instrucțiuni
1
Așezați ceapa și usturoiul într-un aragaz lent mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
2
Se toarnă ketchup, bere, oțet, sos Worcestershire și fum lichid; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fum Lichid
Cereale Crispix, Zdrobite
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
3
Combinați sarea, piperul, pudra de chili, boia de ardei, oregano și zahărul brun până se omogenizează uniform. Frecați amestecul de condimente pe toată pieptul de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Vită
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Sifon Crema Dietetica
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
8 (U-12) Creveți
(tub Mare)
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
4
Așezați pieptul în aragazul lent.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
5
Presărați amestecul de condimente rămas deasupra.
6
Acoperiți și gătiți la foc mic până când carnea de vită este ușor mărunțită cu două furculițe, 10 până la 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
7
Scoateți carnea de vită din aragazul lent și puneți-o într-un castron mare. Puneți grăsimea din sosul rămas în aragazul lent și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
Polonic
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
8
Turnați aproximativ 2 căni de sos din aragazul lent într-o cratiță. Se aduce la foc mic la foc mediu. Se dizolvă amidonul de porumb în apă și se amestecă în sosul fierbinte. Gatiti si amestecati 5-10 minute pana cand sosul se ingroasa. Între timp, tăiați carnea în bucăți mici folosind două furci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
9
Turnați sosul îngroșat și sosul rămas din aragazul lent într-un blender, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate plin. Țineți apăsat capacul blenderului cu un prosop de bucătărie pliat și porniți cu atenție blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a face supa să se miște înainte de a o lăsa pe piure. Puree în loturi până la neted și se toarnă într-un vas curat. Alternativ, puteți folosi un blender de băț și puteți curăța sosul chiar în aragazul lent.
Grătarul poate fi asortat cu vinul Zinfandel și vinul Rosc. Un rostrixt este răcoritor la temperaturi calde și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Ferma de stejar Lodi Zinfandel cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.