Lemongrass-Ginger Julep
Această rețetă vegană servește 1 și costă $ 15.37 pe portie. O porție conține 1816 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Un amestec de lemongrass, sifon club, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Ginger Julep, Spumante Ghimbir Menta Julep, și Cel mai bun Julep de mentă cu ghimbir și lămâie pentru ziua Derby-ului pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Adăugați menta și gheața într-un agitator de cocktail și încurcați.
Adăugați bourbonul și siropul simplu de lămâie-ghimbir și agitați puternic pentru a combina.
Serviți pe stânci într-un pahar Collins. Se acoperă cu sifon club, o stoarcere de suc de lămâie și se ornează cu o crenguță de mentă.
Tăiați tulpinile de lămâie, astfel încât să aveți doar bazele. Bash cu spatele unui cuțit (sau un ciocan de carne), astfel încât uleiurile și aroma să se elibereze mai ușor.
Combinați lămâia, zahărul, 2 căni de apă rece și ghimbirul împreună într-o cratiță medie și puneți la foc mediu. Se fierbe până se dizolvă zahărul. Reduceți căldura și lăsați să stea astfel încât lămâia și ghimbirul să se înmoaie în sirop. Odată ce siropul este parfumat, 30 până la 40 de minute, tulpina și utilizarea.