Legume prăjite cu ierburi

Legume prăjite cu ierburi
Legumele prăjite cu ierburi ar putea fi doar rețeta vegetariană fără gluten și lacto ovo pe care ați căutat-o. Această rețetă servește 8 și costă 34 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 6 g de grăsimi și un total de 160 de calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână cimbru, rutabaga, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 46%. Acest scor este destul de bun. Legumele prăjite cu ierburi, Legumele prăjite cu ierburi și Legumele rădăcinoase prăjite cu ierburi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați rutabaga, cartofii, morcovii și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
RutabagaRutabaga
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați ingredientele rămase; arunca pentru a acoperi. Aranjați într-un singur strat într-un strat de 15 inci uns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Coaceți, descoperit, la 400° timp de 45-55 de minute sau până când se înmoaie, amestecând din când în când.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista