Rețeta coreeană de legume-carne de vită este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un minunat fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare coreeană. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 539 calorii, 33g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Dacă aveți la îndemână ulei de gătit, morcov, floretă de conopidă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 18 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Carne de vită și varză se amestecă, Carne de vită și Broccoli, și Carne de vită ușoară și Broccoli cu carne de vânat.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru coreeană. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Lubanzi Chenin Blanc cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.