Kohlrabi-ul mamei mele
Kohlrabi-ul mamei mele ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă servește 2. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 188 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piper măcinat, bulbi de kohlrabi, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 5 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 44%. Rețete similare includ Cum se Spiralizează un Kohlrabi: salată de Kohlrabi și salată de Arugula cu tăiței de mere verzi cu brânză de capră, afine uscate și nuci cu sos de miere-Dijon, Kohlrabi Și Morcovi, și Kohlrabi Și Gratin De Șuncă.
Instrucțiuni
Bateți oțetul, apa, uleiul vegetal, zahărul, sarea și piperul împreună într-un bol până când solidele sunt complet dizolvate în lichid.
Adăugați kohlrabi în lichid; marinați peste noapte la 12 ore.
Se toarnă într-o cratiță și se gătește la foc mediu până când kohlrabi este fraged, aproximativ 25 de minute. Puneți deoparte să se răcească complet înainte de a mânca.