Kohlrabi-ul mamei mele

Kohlrabi-ul mamei mele
Kohlrabi-ul mamei mele ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă servește 2. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 188 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piper măcinat, bulbi de kohlrabi, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 5 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 44%. Rețete similare includ Cum se Spiralizează un Kohlrabi: salată de Kohlrabi și salată de Arugula cu tăiței de mere verzi cu brânză de capră, afine uscate și nuci cu sos de miere-Dijon, Kohlrabi Și Morcovi, și Kohlrabi Și Gratin De Șuncă.

Instrucțiuni

1
Bateți oțetul, apa, uleiul vegetal, zahărul, sarea și piperul împreună într-un bol până când solidele sunt complet dizolvate în lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați kohlrabi în lichid; marinați peste noapte la 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KahrrabiKahrrabi
3
Se toarnă într-o cratiță și se gătește la foc mediu până când kohlrabi este fraged, aproximativ 25 de minute. Puneți deoparte să se răcească complet înainte de a mânca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KahrrabiKahrrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 5 m.
Porții2
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista