Kimchi Savura

Kimchi Savura
Rețeta Kimchi Relish este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare coreeană. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 147 calorii, 0g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper de mare, sriracha, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Hot Dog Cu Kimchi Savura, Hot dog cu kimchi savura, și Găluște Kimchi Aburite (Jjin Kimchi Mandu) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați kimichi, ulei, suc de lămâie,arpagic, sos de soia, sirop de agave și Sriracha într-un castron mediu. Se condimentează cu sare și pepper.DO înainte: savurarea poate fi făcută cu 1 săptămânăînainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sos De SoiaSos De Soia
SrirachaSriracha
ArpagicArpagic
SavureazăSavurează
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru coreeană. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Botanica Wines Mary Delany Chenin Blanc. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Complex și elegant, cu straturi de arome pure, concentrate de pere, citrice și fructe de piatră, aciditate îmbucurătoare și un miez mineral acidulat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista