Kimbop (Sushi Coreean)

Kimbop (Sushi Coreean)
Reteta Kimbop (sushi coreean) este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un excelent fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap opțiune pentru iubitorii de mâncare coreeană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 336 calorii. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de ieftin. 51 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți ulei de susan, șuncă, sushi nori și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Kimbop (Sushi Coreean), Rulouri de Sushi coreene cu nuc - Edamame Crumble, și Tort de sushi Chirashi și Temari Sushi.

Instrucțiuni

1
Clătiți orezul într-o strecurătoare sau strecurătoare până când apa curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Combinați orezul cu apă într-o cratiță. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la minim; acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged, 12 până la 14 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Întindeți orezul fiert pe o foaie de copt pentru a se răci. Condimentează cu 1 lingură de ulei de susan și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
2/3 Cană Ardei Roșu Dulci Prăjiți Mărunțiți2/3 Cană Ardei Roșu Dulci Prăjiți Mărunțiți
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4
În timp ce orezul fierbe, turnați ouăle într-o tigaie la foc mediu-mare și lăsați să gătească fără a agita sau a se întoarce pentru a obține un strat plat de ou fiert. Când oul este complet gătit, scoateți din tigaie și puneți-l deoparte pe o tăietură pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
5
Separați foile de nori pe o suprafață plană și împărțiți orezul răcit între ele, lăsând doar o fâșie de alge marine de jumătate de inch vizibilă în partea de sus a fiecărei foi. Aranjați fâșii de ou, castraveți, morcov, brânză și șuncă în straturi subțiri deasupra orezului. Începând cu partea de jos a fiecărei foi de nori, folosiți un covor de sushi din bambus pentru a rostogoli ferm fiecare piesă într-o formă cilindrică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NoriNori
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
Alge MarineAlge Marine
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
6
Periați fiecare rulou cu 1/2 linguriță de ulei de susan și tăiați-l în șase bucăți uniforme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Korean. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
Prin simpla conservare a aromelor și aromelor livrate din vin, LangeTwins Chenin Blanc este o expresie vibrantă a soiului. Notele de mere Crisp Granny Smith se îmbină cu un indiciu de pere de tartă pentru a crea un vin luminos și răcoritor, ușor de savurat de unul singur.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista