Kebaburi De Porc Marinate La Grătar
Gratar Jerk-marinat kebab de porc este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 183 calorii. Pentru $ 2.03 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sos de soia, piper măcinat, roșii cherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până oțet de mere ai putea urma acest curs principal cu tort de prune fără ouă , cum se face tortul de prune ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Jamaican Nemernic Gratar Kebabs, Carne de porc marinată și kebab de ceapă roșie, și Kebaburi De Friptură Marinată La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați jalapeo și următoarele 8 ingrediente (prin carne de porc) într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Sigiliu; marinat în frigider 1 1/2 ore, de cotitură sac ocazional.
Scoateți carnea de porc din pungă; aruncați marinada. Filetați carnea de porc, roșiile, ananasul, ardeiul gras și ceapa alternativ pe fiecare dintre cele 8 frigarui de lemn (12 inci).
Așezați pe un grătar acoperit cu spray de gătit și grătați 10 minute, rotind o dată.