Kebab de porc cu Romesco

Kebab de porc cu Romesco
Kebab-urile de porc cu Romesco durează 3 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 469 calorii, 39G de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă 3,92 USD pe porție. 39 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită ulei de măsline, fulgi de piper, pimenton și usturoi. Este un destul de scump rețetă pentru fanii mâncării Europene. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, care este super. Kebab De Porc Cu Sos Romesco, Kebaburi De Halibut De Rozmarin Cu Sos Romesco, și Kebaburi de pui la grătar cu sos Romesco sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: frigarui din lemn
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din LemnFrigarui Din Lemn
3
Combinați chimenul, pimentonul, ardeiul roșu zdrobit, usturoiul, coaja de lămâie și sucul și sarea. Se amestecă pentru a combina și se adaugă suficient ulei de măsline până devine o pastă liberă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Pimenton PulberePimenton Pulbere
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4
Adăugați carnea de porc și aruncați pentru a acoperi complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
5
Se lasă să stea la temperatura camerei până la 2 ore sau se dă la frigider peste noapte
6
Romesco: acest lucru poate fi făcut în totalitate înainte și păstrat la frigider pentru orice nevoie de carne sau pește la grătar!
Ingrediente de care veți avea nevoie
RomescoRomesco
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
7
Preîncălziți grătarul la mediu
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Înveliți o tigaie sotată cu ulei de măsline și adăugați usturoiul și ardeiul roșu zdrobit. Aduceți tigaia la foc mediu. Când usturoiul este foarte aromat și începe să devină auriu, adăugați roșiile și ardeii piquillo. Condimentează cu sare, după gust și gătește până când roșia este foarte moale și moale, aproximativ 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Piper PiquilloPiper Piquillo
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
10
Grătiți pâinea pe ambele părți până când este frumoasă și prăjită. Când se răcește la atingere, tăiați-l în cuburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
11
Într-un robot de bucătărie, pulsează migdalele și cuburile de pâine până devin o pastă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch
(23)(23)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
12
Adăugați amestecul de roșii fierte și aruncați șofranul, oțetul de sherry și pătrunjelul. Puls, puls, puls la piure. Gustați și condimentați cu sare, dacă este necesar. Ar trebui să fie cu adevărat delicios!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
șofranșofran
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
13
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline sau câteva linguri de apă dacă amestecul este cu adevărat gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
14
Înainte de grătar, frigărui carnea de porc pentru a face kebaburi, punând aproximativ 4 până la 5 bucăți de carne pe fiecare frigărui. Nu blocați carnea foarte aproape una de alta, este în regulă dacă carnea se atinge, dar faceți-o lejer, astfel încât căldura să poată ajunge pe toate părțile și să gătească uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
15
Periați grătarul cu o perie de grătar de sârmă și apoi frecați-l cu un prosop uns pentru a ridica orice bucăți de crud slăbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
16
Grătiți frigăruile pe toate părțile, astfel încât fiecare parte să devină frumoasă și maro (mâncarea maro are un gust bun), aproximativ 7 până la 8 minute în total.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
17
Scoateți kebobii de pe grătar într-un platou de servire și lăsați să se odihnească timp de 5 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
18
Se servește cu sosul Romesco.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Tempranillo, Grenache, Albarino

Tempranillo, Grenache și Albarino sunt alegerile mele de top pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu respectați regula 'ceea ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari euro pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Enate Tempranillo cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Enate Tempranillo
Enate Tempranillo
Nuanțele dulciurilor de căpșuni și lichioriei se amestecă jucăuș cu fructe de pădure roșii și cireșe. Fuziunea taninurilor aromate și a acidității proaspete aduce o textură netedă și bine rotunjită, care la rândul său duce la un finisaj cremos pe palat.Datorită caracterului tineresc al vinului, cel mai bine este să îl serviți ușor răcit. Este acompaniamentul perfect pentru tapasurile spaniole, cum ar fi crochetele de cod, budinca neagră și orezul negru, fără a uita mâncărurile reci de pește și pastele.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista