Jerk burger de pui
Dacă aveți despre 20 minute pentru a petrece în bucătărie, Jerk chicken burger ar putea fi un minunat fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 2 porții cu 499 calorii, 55g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $3.96 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de inimă de salată mică, condimente, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 323 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din America Centrală. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este spectaculos. Încercați Burger în stil caraibian cu Ketchup smucit și ceapă bătută cu bere, Fript nemernic somon cu casă nemernic condimente și o reflecție pe oferindu -, și Fript nemernic somon cu casă Jamaican nemernic condimente pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți pieptul de pui între bucăți de folie alimentară și bateți cu un sucitor pentru a aplatiza.
Amestecați cimbrul, uleiul, condimentul smucit și jumătate din sucul de lămâie într-un castron.
Se adaugă puiul și se lasă la marinat 5 minute.
Încălziți o tigaie până când este fierbinte și gătiți puiul timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când este gătit.
Se ia de pe foc. Între timp, prăjiți părțile tăiate ale chiflelor timp de 1-2 minute.
Puneți puiul pe chifle și acoperiți cu mango, roșii și o mână de salată. Strângeți peste restul de var și acoperiți cu maioneză și ketchup, dacă doriți.