Jazzy Jambalaya

Jazzy Jambalaya
Jazzy Jambalaya ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $1.06 pe portie. O porție conține 332 calorii, 20g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Dacă aveți orez, ulei, cocktail de suc de legume și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este plăcută de 26 de mâncăruri și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Jazzy Gelatin, Jazzy Mac ' N ' Cheese, și Jazzy Spaghetti Sauce pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateti ulei și făină în tigaie mare până la amestec; gatiti la foc mediu-mare 2 min. sau până se rumenesc, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2
Adăugați ceapa, ardeii verzi și usturoiul; gătiți și amestecați 2 min. sau până când legumele sunt clare-fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Se amestecă cocktail de suc, cârnați, pui și condimente. Se aduce la fierbere; capac. Fierbeti la foc mediu-mic 10 min. sau până când puiul este gata, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cocktail De SucCocktail De Suc
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
4
Se servește peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun poate fi asociat cu Albarino,vin de la Rosa și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Doelas Rias Baixas Albarino cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Doelas Rias Baixas Albarino
Doelas Rias Baixas Albarino
Crisp, curat și proaspăt! Fructe aromate susținute de o aciditate bine echilibrată. Palatul oferă note de citrice și fructe de piatră, ierburi și o notă minerală plăcută pe finisaj. Complex, răcoritor și construit pentru mâncare.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista