Jazzed-Up Supă De Scoici

Jazzed-Up Supă De Scoici
Jazzed-Up Clam Chowder ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 178 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați bucăți de slănină, porumb, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Supă De Scoici, Supă De Scoici, și Supă De Scoici pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un 1-1 / 2-qt. vas sigur pentru cuptorul cu microunde, combinați praful de scoici, porumbul și laptele. Acoperiți și cuptorul cu microunde la maxim timp de 4-6 minute sau până se încălzește, amestecând la fiecare 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De ScoiciSupă De Scoici
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
2
Presărați porții cu brânză, slănină și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Muscadet

Scoici în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Riesling și Muscadet. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Puteți încerca Bouchard aine & Fils Heritage du Conseiller Pays d ' Oc Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Bouchard Aine & Fils Heritage du Conseiller Pays d ' Oc Chardonnay
Bouchard Aine & Fils Heritage du Conseiller Pays d ' Oc Chardonnay
De culoare paie strălucitoare. Aromele sunt generoase și seducătoare cu note de nectarină și salcâm. Elegant, rotund și bine echilibrat, cu arome de fructe exotice și un final lung. Ar trebui să fie un însoțitor elegant pentru salate mixte, carne la grătar, pește și crustacee.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista