Inimi de Romaine cu ardei prăjiți și pansament Cabrales

Inimi de Romaine cu ardei prăjiți și pansament Cabrales
Hearts of Romaine cu ardei prăjiți și pansament Cabrales ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 148 calorii. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână ardei gras, suc de lămâie, inimi de romaine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Inimi de Romaine cu ardei prăjiți și pansament Cabrales, Salată Hearts of Romaine cu sos cremos de soia, și Inimi Romaine Cu Sos De Brânză De Capră.

Instrucțiuni

1
Așezați ardei iute și ardei grași pe părțile lor pe rafturi de arzătoare cu gaz și aprindeți flacăra în sus. (Sau se fierbe pe raftul unei tigaie pentru pui la aproximativ 2 inci de căldură.) Prăjiți, întorcându-vă cu clești, până când pielea este înnegrită, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
CleșteClește
2
Se transferă într-un castron, apoi se acoperă și se lasă la abur 10 minute. Se curăță, se însămânțează și se taie în fâșii subțiri.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Bateți împreună ingredientele de pansament într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
1
Înmuiați fiecare frunză de romaine în pansament pentru a acoperi, scuturând excesul și aranjați pe un platou. Aruncați fâșii de piper în pansamentul rămas și împrăștiați peste romaine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RomaineRomaine
PiperPiper
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
1
* Ardeii pot fi prăjiți cu 1 zi înainte și răciți, acoperiți.· Puteți face dressing 1 zi înainte și rece, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate71
Revista