Inele de ceapă prăjite cu sos de Chili

Inele de ceapă prăjite cu sos de Chili
Inele de ceapa prajita cu sos de Chili este un fără lactate și lacto ovo vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 453 calorii, 5g de proteine, și 31g de grăsime. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 232 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ceapă, pudră de chili, sos de chili și maioneză. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 10 minute. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, ceea ce este destul de bun. Încercați Inele de ceapă prăjite cu sos de Chili, Inele crocante de ceapă de nucă de cocos coapte cu sos dulce de Chili, și Burgeri de fasole neagră cu cartofi dulci în stil Chili cu inele de ceapă de bere Cheddar coapte + ouă prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți uleiul la 360 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
2
Pentru a face sosul de chili, combinați maioneza, sosul de chili, pudra de chili și cayenne într-un castron mic și amestecați bine. Acoperiți și răciți până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Sos De ChiliSos De Chili
MaionezăMaioneză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Feliați ceapa în inele foarte subțiri și separați inelele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
4
Întindeți-le și presărați sare condimentată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare CondimentatăSare Condimentată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
5
Așezați făina într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
6
Puneți inelele de ceapă, în loturi, în pungă, închideți bine și agitați până când inelele de ceapă sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
7
Turnați uleiul într-un cuptor olandez. Prăjiți inelele de ceapă în loturi timp de 3 până la 4 minute, până când sunt rumenite și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
8
Îndepărtați cu clești și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
CleșteClește
9
Gustați și condimentați cu sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
10
Se servește cu sos de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ChiliSos De Chili

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Inelele de ceapă pot fi împerecheate cu vin spumant și spumant rosul. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Moet & Chandon Imperial (sticlă de 3 litri - Ieroboam) cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 600 de dolari pe sticlă.
Moet & Chandon Imperial (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Moet & Chandon Imperial (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Culoarea este un galben pai auriu elegant, cu accente de chihlimbar.Aromele sale sunt strălucitoare, dezvăluind fructe cu pulpă galbenă strălucitoare (măr, pere, piersică galbenă), miere, nuanțe florale (floare de tei) și note blonde elegante (brioșă și nuci proaspete).Gustul este seducător, bogat aromat și neted, combinând generozitatea și subtilitatea, plinătatea și vigoarea, urmate de o crocantă delicat proaspătă (fruct cu semințe), pentru a dezvălui echilibrul magic al șampaniei.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Revista