Porci într-o pătură
Porcii într-o pătură durează aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine , 11 g de grăsimi și un total de 146 de calorii . Această rețetă servește 54. Pentru 35 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și luați lapte, făină, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca aperitiv. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 12% , ceea ce este destul de rău. Încercați Porci într-o pătură , Porci într-o pătură și Porci într-o pătură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul și praful de copt.
Tăiați în shortening și unt până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Adaugati treptat laptele, amestecand cu o furculita pana cand aluatul formeaza o bila. Împărțiți aluatul în trei părți. Dă la rece până se răcește.
Între timp, pentru umplutură, într-un castron mare, combinați firimiturile Zwieback, sare și piper. Se sfărâmă carnea de vită și porc peste amestec și se amestecă bine. Formați linguri rotunjite de amestec de carne în 3 inci. busteni; pus deoparte.
Pe o suprafață tapetă cu făină, frământați o porție de aluat de 8-10 ori.
Rulați aluatul la 1/8 inchi. grosime; tăiat cu un 3-in înfăinat. tăietor rotund.
Așezați câte un buștean în centrul fiecărui cerc.
Ungeți marginile aluatului cu apă; îndoiți aluatul peste umplutură și prindeți marginile pentru a sigila. Rerulați resturile. Repetați cu aluatul rămas și umplutura.
Puneți pe rafturi unse în tavi de copt puțin adânci.
Coaceți la 350° timp de 35-40 de minute sau până când un termometru pentru carne indică 160°.
Serviți cu muștar dacă doriți.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Fingerfood. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Banfi Rosa Regale Brachetto ( Split) cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 8 dolari pe sticlă.
Banfi Rosa Regale Brachetto ( Split)
Rosa Regale Brachetto 2013 are un buchet de zmeură, căpșuni și petale de trandafir, cu un gust revigorant datorită acidității crocante și gustului îmbietor al zmeurii. Perfect pentru orice ocazie. Un vin spumant unic și festiv, un aperitiv seducător și un vin elegant de desert. Se asortează bine cu fructe de mare, brânzeturi, mâncăruri picante și ciocolată. Servit rece.