Iaurt în stil grecesc cu miere și nuci

Iaurt în stil grecesc cu miere și nuci
Iaurtul în stil grecesc cu miere și nuci ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 328 calorii. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână miere, nuci, vanilie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Iaurt grecesc cu miere și nuci, Smochine proaspete cu miere, iaurt și nuci, și Iaurt grecesc cu afine și miere.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună iaurtul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De CitriceMiere De Citrice
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
2
Strat alternativ cu ingredientele rămase în 4 până la 6 pahare, începând cu iaurt și terminând cu nuci și miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista