Iaurt Parfait Bar

Iaurt Parfait Bar
Reteta iaurt Parfait Bar poate fi făcută în aproximativ 15 minute. O porție conține 706 calorii, 20g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $2.52 pe portie, primești un mic dejun care servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la Foodnetwork necesită afine, portocale mandarine, iaurt de vanilie și granola. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este bun. Încearcă Rețetă Parfait de fructe și iaurt (struguri și Parfait de Granola), parfait de iaurt amarant-parfait de amarant cu fructe, și parfait de iaurt amarant-parfait de amarant cu fructe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Împărțiți iaurtul uniform între 3 boluri. La 1 dintre bolurile de iaurt, adăugați gemul de căpșuni, la următorul adăugați gemul de boysenberry și gemul de piersici în al treilea bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
BoysenberriesBoysenberries
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Se amestecă până se amestecă bine. Acoperiți și dați-l la frigider până când este gata de servit.
4
Împărțiți ingredientele rămase în boluri individuale. Când sunteți gata să serviți, aliniați câteva pahare mici, bolurile cu iaurt și bolurile cu toppinguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
5
Așezați linguri în fiecare dintre boluri și lăsați oaspeții să-și stratifice propriile parfaituri.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista