Hoppin ' John Hush Puppies

Hoppin ' John Hush Puppies
Hoppin ' John Hush Puppies ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 768 calorii. Pentru $ 1.55 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Anul Nou. Un amestec de praf de copt, amestec de făină de porumb în creștere, șuncă de țară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este mare. Încercați Hush Puppies, Hush Puppies, și Hush Puppies pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă ulei la adâncimea de 3 inci într-o tigaie mare, grea sau cuptor olandez; se încălzește la foc mediu-mare la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
TigaieTigaie
2
Între timp, amestecați mazărea de câmp și următoarele 11 ingrediente într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Scoateți amestecul de mazăre prin linguri rotunjite, în loturi, și aruncați în ulei fierbinte. Prăjiți 3 până la 4 minute sau până când puii hush se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Scurgeți pe prosoape de hârtie; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Serviți cu gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SavureazăSavurează
6
*1 (5-oz.) poate condimentată mazăre cu ochi negri pot fi înlocuite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MazăreMazăre

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Riesling
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții3
Scor De Sănătate51
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista