Hash De Ton Tropical

Hash De Ton Tropical
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și garnitură pescatariană? Hash-ul de ton Tropical ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 50g de grăsime, și un total de 736 calorii. Pentru $ 2.93 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină de migdale, ou, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Ceviche De Ton Tropical, Se Topește Tonul Tropical, și Avocado Umplut Cu Ton Tropical pentru rețete similare.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și roscinct. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Darioush Signature Merlot cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 69 de dolari pe sticlă.
Darioush Signature Merlot
Darioush Signature Merlot
Sezonul de creștere moderat din 2008 a produs cantități mici de Merlot matur, foarte concentrat. Vinul rezultat oferă un profil de fructe întunecate dense, expresive-zmeură neagră, cireșe și smochine uscate susținute de un miez strâns de cacao întunecată, lemn dulce și cola. Taninurile dulci și suculente adaugă complexitate texturală, în timp ce un finisaj frumos și lung dezvăluie note de rozmarin, scorțișoară și cracker graham. Amestec: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții3
Scor De Sănătate14
Revista