Halibut ars pe Tabbouleh de lămâie

Halibut ars pe Tabbouleh de lămâie
Rețeta de Halibut ars pe Tabbouleh de lămâie ar putea satisface pofta ta de Est în aproximativ 40 minute. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $3.03 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 413 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ceapă verde, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Încercați Halibut Ars Cu Sos De Capere De Lămâie, Halibut Ars Cu Sos De Capere De Lămâie, și Halibut prăjit în tigaie cu sos de mărar de lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați bulgurul și 1 linguriță de sare, apoi turnați 1 1/2 căni de apă clocotită peste amestec. Acoperiți și lăsați să stea până când apa este absorbită, 20 până la 30 de minute. Puf cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Într-un castron, combinați uleiul de măsline, coaja de lămâie, sucul de lămâie, 1/2 linguriță de piper, menta și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Pastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și RoșuPastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și Roșu
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Se toarnă pansamentul peste bulgurul gătit și se amestecă pentru a acoperi. Se amestecă ceapa verde și nucile de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur GătitBulgur Gătit
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
4
Presărați ambele părți de halibut cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
5
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați ulei, apoi halibut. Gatiti, rotind o data, pana cand pestele este opac in centru, aproximativ 10 minute in total pe inch de grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Movilă tabbouleh pe farfurii și deasupra cu halibut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
8
Se servește cald.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate63
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista