Rețeta de Halibut ars pe Tabbouleh de lămâie ar putea satisface pofta ta de Est în aproximativ 40 minute. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $3.03 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 413 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ceapă verde, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Încercați Halibut Ars Cu Sos De Capere De Lămâie, Halibut Ars Cu Sos De Capere De Lămâie, și Halibut prăjit în tigaie cu sos de mărar de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați bulgurul și 1 linguriță de sare, apoi turnați 1 1/2 căni de apă clocotită peste amestec. Acoperiți și lăsați să stea până când apa este absorbită, 20 până la 30 de minute. Puf cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și Prăjire
2
Într-un castron, combinați uleiul de măsline, coaja de lămâie, sucul de lămâie, 1/2 linguriță de piper, menta și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Pastă Sau Colorant Alimentar Lichid - Verde, Galben, Albastru și Roșu
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
8 (U-12) Creveți
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și Prăjire
3
Se toarnă pansamentul peste bulgurul gătit și se amestecă pentru a acoperi. Se amestecă ceapa verde și nucile de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulgur Gătit
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
4
Presărați ambele părți de halibut cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Halibut
8 (U-12) Creveți
(tub Mare)
5
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați ulei, apoi halibut. Gatiti, rotind o data, pana cand pestele este opac in centru, aproximativ 10 minute in total pe inch de grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Halibut
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Movilă tabbouleh pe farfurii și deasupra cu halibut.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.