Gătit la foc deschis: slănină engleză, praz și supă de cartofi
Gătit la foc deschis: slănină engleză, praz și supă de cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 463 calorii. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați slănină, unt, cartofi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Cartofi-Praz Cu Slănină, Supă B. L. P. (Slănină, Praz Și Cartofi) , și Supă de praz și cartofi cu slănină.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o oală grea pe mediu. Când face spumă și spumă, aruncați prazul feliat și prăjiți-le în unt până se înmoaie și devin translucide. Amestecați cimbru și slănină și continuați să gătiți slănina până când își face grăsimea și este gătită - aproximativ 6 minute.Aruncați morcovii și cartofii în oală, amestecați bulionul și fierbeți, acoperite, până când legumele devin fragede la căldura supei - aproximativ 40 de minute.Puneți supa în boluri, acoperiți cu arpagic tocat și serviți.