Găluște De Prune
Găluște de prune ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 182 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, făină, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 28%. Încercați Găluște De Prune, Găluște De Prune, și Găluște De Prune Maghiare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 3 linguri de unt într-o tigaie la foc mediu-mic, gătiți și amestecați firimiturile de pâine până se rumenesc și parfumate, aproximativ 2 minute. Puneți firimiturile deoparte.
Așezați cartofii într-o oală cu apă la foc mediu și fierbeți până se înmoaie, 20 până la 30 de minute.
Scurgeți cartofii și lăsați să se răcească câteva minute pentru a se usca; apoi strecurați cartofii printr-un ricer de cartofi într-un bol.
Puneți 1 lingură de unt în cartofi și lăsați să se topească, apoi amestecați în făină până când se combină bine.
Se amestecă în ou și sare. Întoarceți amestecul pe o suprafață de lucru cu făină generoasă și frământați până când aluatul este moale și nu mai este lipicios, aproximativ 10 minute.
Împărțiți aluatul în sferturi și împărțiți fiecare sfert în sferturi pentru a face 16 porții.
Rotiți fiecare porțiune într-o bilă și rotiți mingea pe o suprafață de lucru înmuiată până când formează un cerc de aproximativ 3 1/2 inci în diametru.
Așezați o prună fără sâmburi în centrul cercului de aluat și lingurați o linguriță de zahăr în prună.
Rotiți și prindeți aluatul în jurul prunului pentru a sigila. Repetați cu aluatul rămas pentru a face 16 găluște.
Aduceți o oală cu apă ușor sărată la fierbere la foc mediu și aruncați găluștele în apa clocotită. Amestecați ușor pentru a slăbi orice găluște care se lipesc de fund. Lăsați găluștele să se ridice la vârf, apoi fierbeți încă 5 minute. Îndepărtați ușor găluștele cu o lingură pliată și rulați în firimiturile de pâine prăjită pentru a servi. Orice aluat rămas poate fi rulat în găluște simple, fiert și rulat în firimituri.