Sos de pâine de porumb al bunicii Lizzie

Sos de pâine de porumb al bunicii Lizzie
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete sudice în cutia dvs. de rețete, dressingul de pâine de porumb al bunicii Lizzie ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această garnitură are 506 de calorii, 14 g de proteine și 21 g de grăsime per porție. Pentru 97 de cenți per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Vă este adusă de Foodnetwork. 45 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, unt, mălai auto-crescătoare și alte câteva ingrediente, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu un scor de 61%, acest fel de mâncare este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și dressingul de pâine de porumb al bunicii Lizzie, dressingul de pâine de porumb al bunicii Estelle și dressingul grecesc al bunicii mele.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o tavă de copt de 9 pe 13 pe 2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Puneți cuburile de pâine pe o foaie mare de copt și prăjiți la cuptor până se rumenesc ușor, 30 de minute, întorcându-le o dată după 15 minute. Se da deoparte la racit. Ridicați temperatura cuptorului la 450 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch
3/4 Cană Măsline Verzi Jumbo Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari3/4 Cană Măsline Verzi Jumbo Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Într-o tigaie medie, căliți ceapa în grăsimea de curcan până devine translucidă și se înmoaie, dar nu se rumenește, aproximativ 5 minute. Într-un castron foarte mare, prăbușiți pâinea de porumb cu zară, cubulețele de pâine prăjită și pesmetul de biscuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Nuci Pecan TocateTopping Bătut și Nuci Pecan Tocate
5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Turcia GrăsimeTurcia Grăsime
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Se adaugă ceapa și ouăle și se amestecă cu o furculiță până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(Keebler)(Keebler)
6
Adăugați 3 căni de bulion și amestecați-l bine, adăugând mai mult după cum este necesar pentru a face un dressing foarte umed, dar nu ciorbă. Asezonați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
7
Coaceți în tava pregătită până se rumenește ușor, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Se toarnă 2 linguri de ulei într-o tigaie din fontă de 9 inci bine condimentată și se pune la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Puneți făina de porumb într-un bol mare de amestecare. Faceți o fântână în făina de porumb și adăugați restul de 2 linguri de ulei. Cu o furculiță, amestecați cantitatea de zară pentru a face un aluat gros, dar care poate fi turnat ușor în tigaia fierbinte. Este posibil să nu aveți nevoie de toate cele 3 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Turnați cu grijă aluatul în tigaie. Uleiul va apărea pe margini. Folosește dosul unei linguri pentru a netezi peste partea de sus a aluatului. Continuați să încălziți pe plită timp de 1 minut, apoi transferați tigaia în cuptor și coaceți pâinea de porumb până se rumenește deasupra, aproximativ 20 de minute. Întoarceți imediat pâinea de porumb pe un gratar pentru a păstra crusta crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să combinați cu Riesling, Vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 80 de dolari.
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate8
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista