Fasole verde și roșii
Fasole verde și roșii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru garnituri. Această rețetă face 10 porții cu 135 de calorii, 5 g de proteine și 8 g de grăsime fiecare. Pentru 1,15 USD per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară. 78 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de slănină, ceapă, ardei cayenne și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 55%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fasole verde cu roșii, Fasole verde cu roșii și Fasole verde cu roșii.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Adăugați baconul într-un cuptor olandez mare și gătiți la foc mediu până când devine auriu ușor (nu crocant).
Scurgeți excesul de grăsime, apoi adăugați ceapa. Gatiti pana ce baconul si ceapa devin maro auriu.
Adăugați fasolea verde și roșiile în tigaie.
Se presara sare, piper negru si piper cayenne dupa gust. Amestecați ușor pentru a se combina, apoi acoperiți oala și reduceți focul la mic. Se fierbe timp de 1 oră.