Cheesecake cu dovleac din pânză de păianjen

Cheesecake cu dovleac din pânză de păianjen
Cheesecake cu dovleac Pânză de păianjen necesită aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,84 USD per porție, obțineți un desert care servește 12. O porție conține 567 de calorii, 8 g de proteine și 38 g de grăsimi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați ciocolată semidulce, dovleac solid, smântână și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 27%, ceea ce este destul de rău. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Cheesecake din Pânză de Pânză de Pânză de Păianjen, Cheesecake Pânză de Pânză de Păianjen și Cheesecake Pânză de Pânză de Păianjen fără coacere.

Instrucțiuni

1
Combinați firimiturile de napolitană și untul; apăsați pe partea de jos și 1 inch în sus pe părțile laterale ale unui 10 inchi uns. tigaie cu arc. Pus deoparte. Într-un castron, bate crema de brânză și zaharurile până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Cremă De Brânză De Arpagic și Ceapă1/2 Cană Cremă De Brânză De Arpagic și Ceapă
1/2 Lingurita De Sare, Plus Mai Mult Pentru Apa Pentru Paste1/2 Lingurita De Sare, Plus Mai Mult Pentru Apa Pentru Paste
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Echipamente pe care le vei folosi
18 Prăjituri OREO Cu Ciocolată, Zdrobite Fin18 Prăjituri OREO Cu Ciocolată, Zdrobite Fin
Ton Ușor în Apă, Scurs și FulgiTon Ușor în Apă, Scurs și Fulgi
2
Adăugați ouăle; bateți la viteză mică până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
3
Se amestecă cu dovleac, amidon de porumb, vanilie și condimente pentru plăcintă cu dovleac până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 InchMari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 Inch
1/4 Cană Pudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau Portocale1/4 Cană Pudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau Portocale
Decorator Stropi, OptionalDecorator Stropi, Optional
Fulgi De Nucă De Cocos, OpționalFulgi De Nucă De Cocos, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 3 Uncii De Făină De PrăjiturăAproximativ 3 Uncii De Făină De Prăjitură
4
Se toarnă în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeura Intreaga Proaspata Sau CongelataZmeura Intreaga Proaspata Sau Congelata
5
Așezați pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Philadelphia Picant Jalapeno Cremă De Brânză TartinatăPhiladelphia Picant Jalapeno Cremă De Brânză Tartinată
6
Coaceți la 350° timp de 60-65 de minute sau până când centrul este aproape fixat. Se răcește pe un grătar timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți în Formă De Pește în MiniaturăBiscuiți în Formă De Pește în Miniatură
Frunze De Cimbru Proaspat Tocate, Plus 1 Lingurita Pentru SosFrunze De Cimbru Proaspat Tocate, Plus 1 Lingurita Pentru Sos
7
Combinați ingredientele pentru topping; răspândit peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Pâine Albă (sau Alegerea Dvs. De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)8 Felii De Pâine Albă (sau Alegerea Dvs. De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
8
Se coace la 350° timp de 6 minute. Se răcește pe un grătar timp de 10 minute. Treceți cu grijă un cuțit pe marginea tigaii pentru a se slăbi; se răcește încă 1 oră. Dați la frigider peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți în Formă De Pește în MiniaturăBiscuiți în Formă De Pește în Miniatură
Frunze De Cimbru Proaspat Tocate, Plus 1 Lingurita Pentru SosFrunze De Cimbru Proaspat Tocate, Plus 1 Lingurita Pentru Sos
CuțitCuțit
Lapte Integral (de Preferință Fără Hormoni și Antibiotice)Lapte Integral (de Preferință Fără Hormoni și Antibiotice)
9
Scoateți părțile laterale ale tigaii; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Lapte Integral (de Preferință Fără Hormoni și Antibiotice)Lapte Integral (de Preferință Fără Hormoni și Antibiotice)
10
Pentru pânze de păianjen, trageți șase 3 inci. x 2 inchi. jumătăți de cercuri pe două foi de hârtie de pergament deasupra; lipiți-le bine pe ambele pe suprafața de lucru. Intr-o craticioara, puneti la fiert zaharul, crema de tartru si apa la foc mediu. Se fierbe, fără a amesteca, până când amestecul capătă o culoare chihlimbar deschis și termometrul pentru bomboane arată 350°. Se ia imediat de pe foc si se amesteca. Se răcește, amestecând ocazional, timp de 10-15 minute sau până când amestecul fierbinte de zahăr cade de pe o lingură de metal într-un fir fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
2 Bucăți De Celofan Violet Sau Folie De Plastic - Una De 15 X 12 Inchi și Un Pătrat De 6 Inci2 Bucăți De Celofan Violet Sau Folie De Plastic - Una De 15 X 12 Inchi și Un Pătrat De 6 Inci
Scoici Crude Pe Jumătate De CoajăScoici Crude Pe Jumătate De Coajă
1 Cană Sos De Salată Cu Vinaigretă Grecească1 Cană Sos De Salată Cu Vinaigretă Grecească
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
(de Preferință Fără Hormoni și Antibiotice)(de Preferință Fără Hormoni și Antibiotice)
3 (1 1/2 Lire Fiecare) Homari Fierți, Tăiați în 1/23 (1 1/2 Lire Fiecare) Homari Fierți, Tăiați în 1/2
11
Folosind o lingură sau o furculiță pentru carne, picurați cu atenție sirop peste contururi în jumătate de cerc și în interiorul contururilor pentru a forma pânze de păianjen; reîncălziți siropul dacă este necesar. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Ghimbir Murat, 1 Borcan Mic De SticlăGhimbir Murat, 1 Borcan Mic De Sticlă
12
Pune ciocolata topita intr-o punga de plastic resigilabila; tăiați o gaură mică într-un colț al pungii. Conductă 1-in. păianjeni pe pergament sau folie; se răcește complet. Cu ciocolata topită rămasă, treceți două sau trei puncte pe fiecare bandă; atașați păianjeni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jimmies Portocalii și MaroJimmies Portocalii și Maro
Echipamente pe care le vei folosi
Ciocolată Semidulce Pentru Copt De BrutărieCiocolată Semidulce Pentru Copt De Brutărie
4 Roșii Prune, Fără Semințe și Tocate Grosier4 Roșii Prune, Fără Semințe și Tocate Grosier
13
Scoateți părțile laterale ale tavii arc.
Echipamente pe care le vei folosi
18 Prăjituri OREO Cu Ciocolată, Zdrobite Fin18 Prăjituri OREO Cu Ciocolată, Zdrobite Fin
14
Tăiați cheesecake; puneți o pânză deasupra fiecărei felii și păianjenii rămași în lateral. Pune resturile la frigider.

Vin recomandat: Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes

Late Harvest Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes sunt alegerile mele de top pentru Cheesecake. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Ai putea încerca Barefoot Bubbly Extra Dry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista