Găini Cornish La Grătar Cu Cărămidă
Găinile Cornish la grătar cu cărămidă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 243 calorii, 15g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper, piper, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brick Cornish Hens, Găini Cornish La Grătar, și Găini Cornish Curry La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați găinile Cornish pe lungime prin coloana vertebrală folosind foarfece de bucătărie și aplatizați.
Combinați sarea și următoarele 4 ingrediente; frecați uniform peste găini.
Așezați găinile în 2-qt. pungi pentru congelator cu fermoar sau 2 vase mari de copt.
Bateți împreună sucul de lămâie și uleiul de măsline; stropiți amestecul de suc de lămâie peste găini. Sigilați sau acoperiți și răciți 1 oră sau până la 24 de ore.
Scoateți găinile din marinată, aruncând marinada.
Așezați găinile pe grătarul de gătit al grătarului și acoperiți fiecare cu o cărămidă învelită în folie de aluminiu. Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mediu (300 până la 35
18 până la 20 de minute pe fiecare parte, înlocuind cărămizile pe găini după răsturnare. Opriți grătarul și lăsați-l să stea, acoperit cu capac pentru grătar, 5 până la 8 minute sau până când este gata. (Dacă utilizați un grătar cu cărbune, transferați găinile într-un cuptor de 350 și coaceți 5 până la 8 minute sau până când ați terminat.)
* Plăcile din fontă pot fi înlocuite cu cărămizi învelite în folie.
Așezați o foaie de folie între fiecare tigaie și găină.