Gulaș Mexican

Gulaș Mexican
Nevoie de un fel principal fără lactate? Gulașul Mexican ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 676 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați fasole pinto, porumb de kernel, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare din Europa de Est. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, care este solid. Încercați Gulaș, Cel Mai Bun Gulaș Vreodată, și Gulaș pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti carnea de vita macinata si ceapa intr-o tigaie mare la foc mediu pana se rumeneste si se rumeneste, aproximativ 10 minute. Rupeți carnea în timp ce gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
CeapăCeapă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scurgeți excesul de grăsime.
3
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați macaroanele și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme la muscatura, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MacaroaneMacaroane
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Scurgeți bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Adăugați macaroanele în carnea de vită și ceapă și puneți-le la foc mediu-mic; amestecați brânza procesată până se topește, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză TopităBrânză Topită
MacaroaneMacaroane
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
6
Adăugați salsa, fasolea pinto și porumbul în amestec; amestecați și încălziți până când amestecul bule Ușor, încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole PintoFasole Pinto
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
PorumbPorumb
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista