Gulaș Maghiar De Casă
Dacă doriți să adăugați mai multe Est-Europene rețete în cutia de rețete, gulașul maghiar de casă ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 8 și costă 1,34 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 344 calorii. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, făină, boia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Gulaș Maghiar, Gulaș Maghiar, și Gulaș Maghiar.
Instrucțiuni
Așezați carnea de vită și ceapa într-un 3-qt. aragaz lent.
Combinați făina, boiaua, sarea de usturoi și piperul; se presară peste carne de vită și se amestecă pentru a acoperi. Se amestecă roșiile; adăugați frunza de dafin. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-10 ore sau până când carnea este fragedă.
Aruncați frunza de dafin. Chiar înainte de servire, amestecați smântâna; se încălzește.
Vin recomandat: Shiraz, Rioja, Zweigelt
Goulash funcționează foarte bine cu Shiraz, Rioja și Zweigelt. În timp ce un vin roșu maghiar ar fi potrivit, am recomandat câteva vinuri roșii mai ușor de găsit, care vor funcționa și ele frumos. Un vin pe care l-ai putea încerca este colecția lui Yalumba Samuel Shiraz. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Colecția lui Yalumba Samuel Shiraz
Un Shiraz Barossa moreish care este accesibil, corpolent și cărnos. Adânc și plin de arome de fructe întunecate, condimente roșii, anason și cireșe coapte, Palatul curge cu o textură uniformă spre un finisaj moale.Bucurați-vă cu cartofi dulci și burgeri de fasole neagră sau o friptură de miel cu toate garniturile.