Guinness Irish Stew ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.41 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 487 calorii. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Sfântului patrick. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, morcov, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, ceea ce este destul de bun. Încercați guinness irish beef stew, Carne de vită și tocană irlandeză Guinness, și Carne De Vită Irlandeză Guinness Stew pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aruncați cubulețe de vită cu 2 linguri ulei vegetal într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Cuburi De Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Bateți făina, sarea, piperul negru și ardeiul cayenne într-un bol separat. Cuburi de carne de vită prin amestecul de făină până când sunt acoperite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Piper Negru
Cuburi De Carne De Vită
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Încălziți 1/4 cană de ulei vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare; gătiți și amestecați cubulețe de vită acoperite, lucrând în loturi, până când carnea de vită se rumeneste pe toate părțile, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Transferați carnea de vită rumenită într-un cuptor olandez sau o oală cu fund greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
5
Gatiti si amestecati ceapa si usturoiul in aceeasi tigaie folosita pentru rumenirea carnii de vita pana se rumeneste usor, 5-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se amestecă pasta de roșii cu suficientă apă pentru a se dilua parțial; se toarnă în amestec de ceapă. Se amestecă pentru a se amesteca. Reduceți focul la mediu, acoperiți cuptorul olandez și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Ceapă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
7
Se toarnă jumătate de stout irlandez în amestecul de ceapă și se aduce la fierbere în timp ce se răzuie bucățile de mâncare rumenite de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Stout
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Tigaie
8
Transferați întregul amestec în carnea de vită rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
9
Se toarnă jumătatea rămasă de stout irlandez în amestec de carne de vită; adăugați cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stout
Cimbru
Carne De Vită
10
Acoperiți cuptorul olandez, reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
11
Adăugați cartofii și morcovii și fierbeți, amestecând la fiecare 20 de minute, până când cartofii sunt moi, aproximativ 1 oră. Reglați sarea după cum este necesar; garnisiți cu pătrunjel.