Grătar De Porc În Stil Carolina
Grătar de porc în stil Carolina ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 338 calorii, 27G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 14. Mergeți la magazin și ridicați sare, chifle de hamburger, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Pui La Grătar În Stil Carolina, Pui La Grătar În Stil Carolina, și Pui La Grătar În Stil Carolina pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați friptura în sferturi.
Se amestecă zahărul brun, sarea, boiaua și piperul; frecați peste carne.
Așezați carnea și ceapa într-un 5-qt. aragaz lent.
Într-un castron mic, amestecați oțetul, sosul Worcestershire, zahărul și condimentele; se toarnă peste friptură. Gatiti, acoperit, la minim 6-8 ore sau pana cand carnea este frageda.
Scoateți friptura; se răcește ușor. Rezervați 1-1 / 2 căni de sucuri de gătit; aruncați sucurile rămase. Grăsime degresată din sucuri rezervate. Tăiați carnea de porc cu două furculițe. Întoarceți carnea de porc și sucurile rezervate la aragazul lent; încălziți.
Serviți pe chifle cu salată de varză.